TITLE

DESCRIPTION

Splošni pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN UPORABE SPLETNIH STRANI, ZA PODJETJE PLATEA,

center za svetovanje in podpora otrokom, mladostnikom in staršem d. o. o.

 

Podatki o podjetju:

Platea, center za svetovanje in podpora otrokom, mladostnikom in staršem d. o. o.
Ulica staneta Žagarja 2b
4240 Radovljica
Matična št.: 3279413000
Telefon: 040 288 838
E-mail:  info@platea.si

 

 1. Splošno

Spletno mesto www.platea.si (v nadaljevanju: spletno mesto) podjetja Platea, center za svetovanje in podpora otrokom, mladostnikom in staršem d. o. o. (v nadaljevanju: podjetje) je sestavljeno iz različnih strani, ki jih upravlja in so v lasti podjetja. Vse pravice so pridržane, razen če posamezne strani spletnega mesta določajo drugače.

Vaša uporaba spletnega mesta, vključno z odzivom na brezplačne ali plačljive ponudbe na kateri koli spletni strani spletnega mesta, pomeni sprejemanje teh Splošnih pravil poslovanja (v nadaljevanju: splošni pogoji).

Podjetje si pridržuje pravico, da občasno brez posebnega predhodnega opozorila spremeni splošne pogoje.

Splošni pogoji urejajo tudi postopek prijave in odjave na posamezen program, svetovalni paket in dogodek pred izvedbo posameznega programa, svetovalnega paketa in dogodka, varovanje osebnih podatkov in izvedbo programov, svetovalnih paketov in dogodkov.

Splošni pogoji poslovanja podjetja se nanašajo na vse programe, svetovalne pakete in dogodke (seminarje, delavnice, konference in druge dogodke izobraževalne in/ali informativne narave – v nadaljevanju: dogodki) in izobraževalne programe (avdio in video izobraževalne programe, on-line izobraževalne programe, besedila, prosojnice in druga izobraževalna gradiva v kateremkoli formatu – v nadaljevanju: izobraževalni programi), ki jih organizira podjetje.

Splošni pogoji veljajo in se uporabljajo za vse programe, svetovalne pakete in dogodke ter udeležence enako, razen če je v okviru prijave na posamezen program, svetovalni paket in dogodek določeno drugače s strani podjetja.

Splošni pogoji so sestavni del vsake prijavnice na vsak program, svetovalni paket in dogodek, ne glede na obliko prijave na program, svetovalni paket in dogodek (pisno, preko spletne strani, po e-pošti ali na drug način, ki izkazuje osebo in program, svetovalni paket in dogodek, na katerega se je ta oseba prijavila). Vsaka oseba, ki se prijavi na posamezen program, svetovalni paket in dogodek, v celoti, nepreklicno in brezpogojno sprejemate Splošne pogoje.

 1. POGOJI UPORABE SPLETNEGA MESTA

Izpolnjevanje obrazcev in objavljanje komentarjev na spletnem mestu je zaželeno ob spoštovanju določenih pravil, sicer vaš vnos ne bo odobren, z neprimernim vedenjem pa si boste onemogočili nadaljnje sodelovanje.

Z uporabo spletnega mesta se zavezujete, da NE BOSTE:

 • obrekovali, grozili, žalili ali kako drugače nesprejemljivo postopali proti drugim uporabnikom spletnega mesta ali podjetju,
  objavljali neprimernih, nezakonitih ali neprimernih tem, imen in informacij;
 • oglaševali ali ponujali prodaje ali nakupa izdelkov ali storitev za katerikoli poslovni namen, razen če so taka sporočila izrecno dovoljena na posamezni strani spletnega mesta;
 • kršili veljavne zakonodaje in predpisov;
 • na kakršen koli način zavestno škodili drugim uporabnikom ali podjetju, ali jih vznemirjali.

Podjetje si pridržuje pravico, da iz baze (mejling liste) podjetja brez predhodnega opozorila odstrani uporabnike, ki grobo kršijo te splošne pogoje.

Vsebine, objavljene na spletnem mestu platea.si in drugih povezanih spletnih straneh so last podjetja Platea d. o. o.,  ter se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

Vsebina, objavljena na teh spletnih straneh, se lahko reproducira le v nekomercialne namene, pri čemer mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Pri uporabi vsebine je obvezna navedba vira.

Vsebine, objavljene na tem spletnem mestu in drugih povezanih spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja.

 1. POGOJI SODELOVANJA

Z investicijo v kateri koli informacijski proizvod, program, svetovalni paket, dogodek in izdelek se zavezujete, da boste v opredeljenih rokih opravili dogovorjeno (na primer posredovali določene informacije, nujne za uspešno sodelovanje) oziroma uredili plačilo, zato da bo sodelovanje potekalo brez zapletov, produktivno in v prijetnem vzdušju, in bo vaša celotna izkušnja s podjetjem več kot pozitivna.

Vsi informacijski proizvodi, programi, svetovalni paketi, dogodki in izdelki podjetja se plačajo vnaprej oziroma skladno s pogoji, predstavljenimi na sestanku, telefonskem ali osebnem, v relevantnem prodajnem pismu oziroma na drugih straneh spletnega mesta.

Navodila za plačilo in rok plačila za posamezen informacijski proizvod, program, svetovalni paket in dogodek ter izdelke objavljene na spletnem mestu prejmejo vsi prijavitelji po prijavi na e-poštni naslov, ki so ga navedli na prijavnici.

Investicija v katerikoli informacijski proizvod, program, svetovalni paket, dogodek ter izdelke je zavezujoča in NI VRAČLJIVA. V kolikor obstaja utemeljen razlog, ki ga podjetje presodi kot utemeljenega, da se zaradi kakršnihkoli zadržkov določenega programa, svetovalnega paketa in dogodka niste mogli udeležiti, vam priznamo dobropis v višini celotnega zneska, ki je unovčljiv ob nakupu naslednjega informacijskega proizvoda, programa, svetovalnega paketa, dogodka ali izdelka podjetja. Isto velja za nakup izdelkov podjetja.

 1. ODPOVED ODGOVORNOSTI

Podjetje si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru podjetje denar vrne.

Odpoved s strani stranke je možna le v pisni obliki, posredovani po e-pošti na naslov info@platea.si. Ustnih odpovedi, posredovanih po telefonu, podjetje ne sprejema.

Podjetje ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi z uporabniško izkušnjo na spletnem mestu platea.si, niti v zvezi z vsebinami in postopki dela s strankami in komunikacije s prijavljenimi v bazo podjetja.

Na nasvete, ki jih prejmete na spletnem mestu (oziroma prek povezav na druge spletne strani in spletna mesta), v informacijskih proizvodih, plačljivih ali brezplačnih, ali v okviru individualnega ali skupinskega svetovanja, se ne zanašajte v zvezi z osebnimi, zdravstvenimi, finančnimi ali pravnimi odločitvami. V teh primerih se posvetujte z ustreznim strokovnjakom, ki vam bo dal nasvet, primeren za vaš položaj.

 1. DOBAVNI ROK IZDELKOV

Za izdelke na zalogi je dobavni rok 4 – 6 delovne dni.

 1. POŠTNINA

Poštnino za dostavo naročenega blaga plača kupec po veljavnem ceniku Pošte Slovenije ali druge paketne pošte, ki izvaja dostavo blaga na dom. Pri plačilu po povzetju kupec plača Pošti Slovenije provizijo za prenos denarja po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Plačilu provizije Pošti Slovenije se kupec lahko izognete, če kupnino plača po predračunu.

 1. SPREJETJE SPLOŠNIH POGOJEV

Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s splošnimi pogoji, pišite na elektronski naslov info@platea.si. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.

Če tudi potem ne boste zadovoljni s splošnimi pogoji poslovanja, vas bomo prosili, da prenehate uporabljati spletno mesto platea.si, saj si ne želimo, da bi bili zaradi česarkoli nezadovoljni.