TITLE

DESCRIPTION

Program za starše

PRVA POMOČ ZA IZČRPANE STRAŠE

1 mesečni program za starše, ki so preutrujeni in želijo pridobiti temeljno življenjsko energijo za vzgojo in ljubeče odnose s svojimi otroki

 

Ste pogosto utrujeni?

Si težko zapomnite ali pa pogosto pozabljate?

Nimate volje za igro in pogovor z otrokom?

Ste vedno bolj odtujeni?

Hitro »padete ven«?

Pogosto kričite in se jezite, čeprav znate postopati drugače?

Čutite, da ste kot starš izgoreli?

Se srečujete z negativnimi mislimi?

Imate občutek, da vse delate narobe?

Ste ujeti v začaran krog dela, domačih opravil borbe z otrokom in ne znate izstopiti iz njega?

Si vsak večer obljubljate, da bo jutri drugače, da boste dali več od sebe?

Imate nenehno občutek, da nimate časa?

Veste, da bi morali z otrokom postopati drugače, pa preproste ne morete?

Starši, če…..

 • ste izčrpani, brez moči in volje za vzgojo
 • če čutite, da niste kos otroku, da je za vas prezahteven
 • vas otrok ne upošteva
 • si vsak večer obljubljate, da bo jutri drugače, a se naslednji dan na otrokova čustva ali vedenje spet odzovete nekonstruktivno in vedno znova ponavljate iste »napake«
 • če se čutite izgubljene
 • si nikakor ne morete organizirati časa v dnevu
 • če se trudite in poskušate delati drugače, pa ni sprememb
 • če imate občutek, da to niste vi
 • težko kontrolirate svoja čustva v zvezi z otrokovim vedenjem ali stiskami
 • se čutite izgubljene glede vzgoje
 • se pri vas ali vašem otroku pojavljajo vedenjski ali čustveni problemi ali problemi z zdravjem, kot so alergije, glavoboli, težave z želodcem, težave s spanjem in koncentracijo
 • se težko umirite in sprostite
 • zvečer težko zaspite (ali pa lahko zaspite samo ob prižgani televiziji), zjutraj pa se težko prebudite
 • se zavedate, da morate na pravi način s pravimi metodami najprej poskrbeti zase
 • sprejemate, da ste vi tisti, ki morate narediti spremembo za čudovite in ljubeče odnose,
 • verjamete, da je izobraževanje in delo na sebi glaven dejavnik pri vzgoji in odnosih na splošno

 

V programu boste pridobili osnovno energijo za vzgojo ter odnos z otrokom in partnerjem in vsakdanje obveznosti. Poskrbeli boste za izboljšanje svojega psihičnega in fizičnega počutja, lažje se boste sprostili ter umirili sebe in uredili svoje misli.

 

Pristopi in metode:

Energetska podpora (po metodi dr. Suzane Landripet): S pomočjo energetske podpore se vzpostavi  ponovno delovanje energijskih centrov, da lahko ponovno opravljajo svojo poglavitno funkcijo, to je vsesavanje energije iz okolice.  Ponovno se vzpostavi pretok energije v telo, kar omogoči otroku in staršu več energije, moči in volje, lažje se soočanje s stresom in strahovi, krepi telesno zdravje, uravnava psihično stabilnost in duševno zdravje, omogoča tudi bolj kakovostno spanje. Po zaporednih terapijah energetske podpore otrok ali starš počuti bolj samozavestnega ima boljšo koncentracijo in spomin ter je bolj odločen in optimističen.

Barvna terapija BIOPTRON: Pri barvni terapiji terapevt uporablja barve in svetlobo za uravnavanje energije v človeškem telesu. Svetloba BIOPTRON je polarizirana. Elektromagnetni valovi polarizirane svetlobe oscilirajo samo v vodoravnih ravneh, zaradi česar ta svetloba zlahka prodre. Brez proizvajanja ultravijoličnih žarkov in bistvene toplote. Svetlobna terapija BIOPTRON je varna naprava brez negativnih stranskih učinkov.
Barvna in svetlobna terapija sta usmerjeni v zdravljenje vzroka bolezni in ne njenih simptomov, delujeta pa tako, da vzpostavita ravnovesje v telesu s stimulacijo fizičnih in čustvenih stanj.

Obrazna refleksoterapija po Sorensensistemu: Je globoko sproščujoča, prijetna in neboleča terapija brez stranskih učinkov. S stimulacijo refleksnih con in akupresurnih točk na obrazu je učinkovita in neinvazivna pomoč otrokom z vedenjskimi in učnimi težavami. Veliko podporo nudi pri  razvojnih težavah oziroma s težavah na področju motorike/gibanja, govora in jezika, pozornosti in koncentracije, disleksijo in hiperaktivnostjo.

Psihološko svetovanje in podpora: Pri obravnavi izzivov družine svetovalec uporablja posebne svetovalne metode z namenom, da bi izboljšal starševo in otrokovo psihično stanje, notranje doživljanje, samopodobo, vedenje in mu pomagal k pozitivnemu osebnostnemu razvoju ter izboljšanju kakovosti življenja. V svetovalnem procesu starši in  otrok osvojijo veščine, ki jim bodo olajšale spoprijemanje z različnimi življenjskimi situacijami in izzivi.

 

Potek osnovnega 1 mesečnega programa Prva pomoč za izčrpane starše

2 x energetska podpora in barvna terapije

2x obrazna refleksoterapija

2x svetovalni razgovor

osnovne energetske tehnike za samopomoč

 

Investicija v pridobitev osnove življenjske energije in izboljšanje moči in volje za odnose in vzgojo za enega starša znaša 180 eur.

Investicija za oba starša, ki se programa udeležujeta skupaj pa znaša 300 eur.

Lahko pa se odločite tudi za plačilo v 2 obrokih.

 

 

Če ste, ko ste brali program, zbrali pogum za lastno transformacijo in  začutili, da potrebujete spremembo, ki vam jo ponujam in ki je ključna za vaš odnos z otrokom ter vaš in otrokov osebnostni razvoj, potem pošljite mail na info@platea.si ali pokličite 040 388 838.  Dogovorili se bomo za brezplačen razgovor na katerem bomo razjasnili morebitne nejasnosti, odgovorili na vprašanja ter ugotovili ali je program za vas resnično primeren.