TITLE

DESCRIPTION

Izčrpani starši, izčrpani otroci

Veliki problemi sodobnih staršev so pomanjkanje energije, izčrpanost, pomanjkanje časa, napetost ter negativno razmišljanje. Primanjkljaj energije se običajno začne najprej odražati na  človekovem počutju, odnosih ter zdravju.

 

Zelo pogosto je vzrok različnih nesoglasij in izzivov v družini prav v tem, da so starši izčrpani, da nimajo dovolj prizemljene, umirjene energije, da bi bili potrpežljivi, dosledni, vztrajni in hkrati ljubeči. Seveda pa pomanjkanje energije ključno vpliva tudi na kvaliteto partnerskega odnosa.

 

V knjigi je na poljuden način predstavljen pomen energije pri reševanju stisk in izzivov, s katerimi se srečujejo starši pri vzgoji in odnosih ter otroci in mladostniki pri odraščanju.

 

S knjigo želimo osvetliti, kako pomembna je prizemljena in umirjena energija v vsakodnevnem življenju in delovanju, ter prikazati pomen ustrezne energije, psihične moči in volje za vzgojo in čudovite odnose.

 

Cena knjige: 18€

Cena dostave: 3,30€

  Naročilo knjige

  Ime in priimek: (obvezno)

  Podjetje:

  Davčna številka podjetja:

  E-poštni naslov: (obvezno)

  Naslov: (obvezno)

  Pošta in kraj: (obvezno)

  Telefon: (obvezno)

  Število izvodov: (obvezno)

  Dodatno sporočilo:

  Plačilo: (obvezno)

  z gotovino po povzetjuplačilo po predračunu (Če izberete plačilo po predračunu, vam bomo na e-mail poslali predračun in ko bo le-ta plačan, bodo naročeni artikli odposlani.)

  Če želite dostavo na drug naslov kot je naveden zgoraj vpišite podatke v to polje:

  Z oddajo naročila se strinjate s splošnimi pogoji in politiko varstva podatkov.Splošni pogoji | Politika varstva podatkov

  Facebook stran

  Hitri kontakt