TITLE

DESCRIPTION

Prva pomoč za izčrpane starše

PRVA POMOČ

ZA IZČRPANE STARŠE

1-mesečni program za starše, ki so preutrujeni in želijo pridobiti temeljno življenjsko energijo za vzgojo in ljubeče odnose s svojimi otroki

Ste pogosto utrujeni?

Si težko zapomnite ali pa pogosto pozabljate?

Nimate volje za igro in pogovor z otrokom?

Ste vedno bolj odtujeni?

Hitro »padete ven«?

Pogosto kričite in se jezite, čeprav znate postopati drugače?

Čutite, da ste kot starš izgoreli?

Se srečujete z negativnimi mislimi?

Imate občutek, da vse delate narobe?

Ste ujeti v začaran krog dela, domačih opravil borbe z otrokom in ne znate izstopiti iz njega?

Si vsak večer obljubljate, da bo jutri drugače, da boste dali več od sebe?

Imate nenehno občutek, da nimate časa?

Veste, da bi morali z otrokom postopati drugače, pa preproste ne morete?

Starši, če …

 • ste izčrpani, brez moči in volje za vzgojo
 • če čutite, da niste kos otroku, da je za vas prezahteven
 • vas otrok ne upošteva
 • si vsak večer obljubljate, da bo jutri drugače, a se naslednji dan na otrokova čustva ali vedenje spet odzovete nekonstruktivno in vedno znova ponavljate iste »napake«
 • se trudite in poskušate delati drugače, pa ni sprememb
 • se čutite izgubljene in imate občutek, da to niste vi
 • težko kontrolirate svoja čustva v zvezi z otrokovim vedenjem ali stiskami
 • se čutite izgubljene glede vzgoje
 • se pri vas ali vašem otroku pojavljajo vedenjski ali čustveni problemi ali problemi z zdravjem, kot so alergije, glavoboli, težave z želodcem, težave s spanjem in koncentracijo
 • se težko umirite in sprostite

 

 • se zavedate, da morate na pravi način s pravimi metodami najprej poskrbeti zase
 • sprejemate, da ste vi tisti, ki morate narediti spremembo za čudovite in ljubeče odnose,
 • verjamete, da je izobraževanje in delo na sebi glaven dejavnik pri vzgoji in odnosih na splošno

V programu boste s pomočjo metod globokega sproščanja in svetovalnih razgovorov pridobili osnovno energijo za vzgojo ter odnos z otrokom in partnerjem in vsakdanje obveznosti. Poskrbeli boste za izboljšanje svojega psihičnega in fizičnega počutja, lažje se boste sprostili ter umirili sebe in uredili svoje misli.

Pristopi in metode:

Psihološko svetovanje in podpora: Pri obravnavi svetovalec uporablja posebne svetovalne metode z namenom, da bi izboljšal starševo psihično stanje, notranje doživljanje, samopodobo, vedenje in mu pomagal k pozitivnemu osebnostnemu razvoju ter izboljšanju kakovosti življenja. V svetovalnem procesu starš osvoji veščine, ki mu bodo olajšale spoprijemanje z različnimi življenjskimi situacijami in izzivi.

 

Energetska podpora (po metodi dr. Suzane Landripet): S pomočjo energetske podpore, ki staršu omogoča globoko sprostitev, se vzpostavi  ponoven pretok energije v telo, kar omogoči staršu več energije, moči in volje, lažje se soočanje s stresom in strahovi, krepi telesno zdravje, uravnava psihično stabilnost in duševno zdravje, omogoča tudi bolj kakovostno spanje. Po zaporednih terapijah energetske podpore se starš počuti bolj samozavestnega, ima boljšo koncentracijo in spomin ter je bolj odločen in optimističen.

 

Obrazna refleksoterapija po Sorensensistemu: Je globoko sproščujoča, prijetna in neboleča terapija brez stranskih učinkov. S stimulacijo refleksnih con in akupresurnih točk na obrazu je učinkovita in neinvazivna pomoč staršem s čustvenimi stiskami in utrujenostjo. Veliko podporo nudi pri  težavah s sproščanjem in koncentracijo, pomaga pri umirjanju in pridobivanju osnovne življenjske energije za vsakodnevne obveznosti in ljubeče odnose.

 

Barvna terapija BIOPTRON: Pri barvni terapiji terapevt uporablja barve in svetlobo za uravnavanje energije v človeškem telesu. Barvna in svetlobna terapija sta usmerjeni v zdravljenje vzroka bolezni in ne njenih simptomov, delujeta pa tako, da vzpostavita ravnovesje v telesu s stimulacijo fizičnih in čustvenih stanj.

Potek osnovnega 1-mesečnega programa Prva pomoč za izčrpane starše

4x energetska podpora in barvna terapije

4x obrazna refleksoterapija po Sorensensistemu

4x svetovalni razgovor

osnovne energetske tehnike za samopomoč

 

Če ste, ko ste brali program, začutili, da je to nekaj kar potrebujete,  potem pošljite mail na info@platea.si ali pokličite 040 288 838.

 

 

 

 

Facebook stran

Hitri kontakt