TITLE

DESCRIPTION

Mnenja

Slikovito in energično predavanje, z informacijami in napotki, o katerih mora vsak od staršev premišljevati. Sicer “od nekod znana problematika”, z rešitvami, ki so logične, a potrebujejo nenehne osvežitve. Ni pričakovati, da bo kdorkoli prišel do dna. Predavanje je porajalo nova vprašanja o naših otrocih v odnosu z nami, na naša iskanja, kako otroka vzgajati za bodočo družbo. Otrok je izziv vsak trenutek.  (Tomaž P.)

Predavanje je bilo zelo zanimivo, saj se v hitrem tempu življenja redko vprašamo kako naše reakcije, besede in dejanja vplivajo na otroka. Predavanje mi je dalo misliti o tem kaj sporočam otroku, ko ga primerjam z drugimi, ko ga kritiziram, okregam ali pretirano hvalim. Zelo so mi bili všeč praktični primeri in nasveti, ki jih bom z veseljem preizkusila tudi pri sebi in svojemu otroku. (Darja G.)

Udeležila sem se predavanj v okviru šole za starše z naslovoma Spodbujanje otrokovih socialnih veščin in Kako govoriti z otrokom, ki ju je vodila ga.Lea Beznik. Predavanja so bila zelo zanimiva z veliko konkretnimi primeri. Trajala so dobro uro, vendar je znala predavateljica ves čas držati pozornost vseh zbranih. Imeli smo tudi možnosti postavljati vprašanja in na vsa smo dobili zelo konkretne in uporabne odgovore. Dobila sem veliko uporabnih informacij, ki sem jih že uporabila pri vzgoji svojih otrok. Ravno prejšnji teden smo reševali situacijo, ko je moja hči v šoli doživela verbalno nasilje in smo tudi upoštevaje smernice ga. Beznik uspešno rešili situacijo. Toplo priporočam, saj nasveti ga. Beznik ne ostanejo zgolj na teoretični ravni, pač pa ponudijo konkretno rešitev

težave.(Maja P.)

Facebook stran

Hitri kontakt